Links

Neem ook een kijkje op deze websites
Corrie ten Boom Museum te Haarlem

Het huis van Corrie ten Boom is nu een museum. Het staat aan de Barteljorisstraat 19 in Haarlem. Een groot deel van de woning is zo ingericht dat het overeenkomt met hoe het er in de veertiger jaren van vorige eeuw, dus ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, heeft uitgezien.

Bezoekende gasten kunnen er de "Schuilplaats" zien, een smalle ruimte achter een valse muur in de slaapkamer van Corrie. Hier waren Joodse onderduikers en anderen veilig voor de Nazi's.

Het museum heeft ook een winkel waar boeken, cd’s en dvd’s van en over Corrie en de familie Ten Boom worden verkocht.

Website

De website van het Corrie ten Boom museum is www.corrietenboom.com

Klik hier om naar de website van het Corrie ten Boom Museum te gaan.

 

Trans World Radio te Barneveld

Corrie ten Boom heeft jarenland radiotoespraken voor Trans World Radio verzorgd. Haar korte radioboodschappen bereikten via de zenders van TWR ook in Swaziland, Bonaire en Monte Carlo vele tienduizenden mensen. Nog steeds zijn deze radio-uitzendingen voor mensen tot zegen.

Trans World Radio verspreid het Evangelie via de radio en andere media. Radio kan ook komen in oorlogsgebieden, of daar waar vervolging is ontvangen worden. Met behulp van ruim 2000 zendstations wordt een groot deel van de wereld bereikt, in meer dan 230 talen. Het doel van TWR is de kerken te helpen bij het vervullen van Christus’ opdracht alle volken tot Zijn discipelen te maken.

Klik hier om naar de website van Trans World Radio te gaan.

Klik hier om te luisteren naar Corrie ten Boom op www.transworldradio.nl.